Recap

Hallå! Jag kan inte förstå att ni forfarande kikar in här dagligen efter min URUSLA uppdatering. Jag har så många gånger nu den senaste tiden trott att nu jävlar är jag tillbaka på banan. Men så kommer det något imellan(livet) och så faller bloggen i glömska igen. Jag tänkte att jag skulle göra någon form av recap av saker som har hänt den senaste tiden, mestadels i bilder. Så here we go:
 
Allting gick så galet fort och helt plötsligt hade vi köpt lägenhet. I samma veva fick vi finbesök så vi passade på att fira, umgås och bara mysa. Sedan har vi såklart påbörjat projektet med att inreda och köpa möbler till lägenheten. To be continued .....
 
I början av höstrusket så åkte vi en sväng till Spanien och blev bortskämda med fina solnedgångar och goda drinkar. Var verkligen så skönt att bara komma bort ett par dagar och ladda batterierna inför kommande julhandel och bara allmänt dystert väder.
 
Detta är superfärskt faktiskt, men de senaste dagarna har vi slitit till höger och vänster med att packa upp och ner och upp igen på disken. Lagom till black friday så öppnade vi upp våran nya disk och den är sååååååååååååå fin. Galet. Har ni vägarna förbi Åhlens City i Stockholm så måste ni kika förbi. Mycket slit och en hysterisk invigningsdag senare så är vi äntligen on track.
Visa fler inlägg