Subculture love

    
Igår var jag tillbaka på jobbet igen efter att åkt på någon form av magsjuka och har legat i sängen i vad som känns som en evighet. Kände mig ganska trött efter att bara ha legat still, men det gick bra ändå. Jag kanske inte gjorde det smartaste färgvalet när jag sminkade mig igår-morse med tanke på att jag kände mig trött. Röda färger har nämligen en tendens till att göra så man ser lite halvtrött ut, men jag tycker ändå att jag lyckades "pull it off" med lite eyeliner, guld och glitter. 
 
Skuggorna jag använt är tre stycken från Subculture paletten från Anastasia. De är Dawn, Roxy och All star och går alla tre i peach/lila/röd toner. Om du inte testat Subculturepaletten (eller någon av Anastasias paletter för den delen) så GÖR DET, de är så himla pigmenterade men superlätta att arbeta med och blanda ut.
 
 
#1 - - Angelica Wåhlin:

Galet snygg sminkning! Har aldrig testat deras paletter, men satt häromdagen & velade mellan om jag skulle köpa en eller ej, så får nog bli så nu ändå ;)

Svar: Det tycker jag verkligen! Kicks har dessutom 20% på deras paletter just nu så ett perfekt tillfälle att slå till! :D
NillaLi