Anastasia - Subculture palette

Efter många om och men så tog jag tummen ur och beställde denna palett. Den har blivit både otroligt hissad och ordentligt dissad runt om på internet, men jag kände trots de blandade omdömena att jag ville testa den själv. Fick hem den i början på veckan men har inte rört den förens idag - ville ha ordentliga bilder.
 
Har dock bara hunnit swatcha den och alltså inte gjort en sminkning med den så egentligen är det kanske lite tidigt att säga vad jag tycker om den. Men bara att döma av swatcharna så tycker jag verkligen att den är grym. Visst är det vissa skuggor som inte är lika pigmenterade som andra(kolla swatches nedan) men så är det ju alltid. Olika färgpigment blir ju olika starka. Men so far so good, ska definitivt försöka få upp en sminkningn med den snarast möjligt.
 
Här är 5 skuggor av 14 testade. Från vänster: Rowdy, Axis, Adorn, Electric & Cube. Man kan ju verkligen se att Electric och Cube inte syns lika tydligt men det kan ju lätt bli så med ljusa skimriga skuggor men jag vill ändå inte ge upp på dem, tror att de kan bli superfina tillsammans med andra skuggor eller tillexempel i inre ögonvrån. Har du testat Subculture paletten? Vad tycker du?