Tre veckor kvar

 Imorgon är vecka 7 av utbildningen slut och endast TRE veckor återstår. Ååå det är lite ångest faktiskt, de människorna jag kommer att ha träffat varje dag i 10 veckor kommer jag inte få träffa dagligen längre. Dock kan jag säga att utöver utbildningen så har jag fått vänner för livet och det är jag så tacksam för. Så oavsett vad som händer egentligen kommer de finnas nära hjärtat.
 
På måndag ska vi vara med och sminka på NK-galan vilket är så stort och ska bli extremt roligt. Det pirrar verkligen i magen på dagarna(både av nervositet och pepp) nu när vi står och tränar på lookerna som vi ska göra, men det ska bli SÅ KUL! Jag ska verkligen försöka att komma ihåg att ta bilder så jag har något att visa er efteråt - men det lär bli en sjukt intensiv dag.
 
Jag måste be om ursäkt för att det bara kommer upp bilder ur arkivet nu för tiden, bilderna från skolan anser jag själv inte riktigt uppfyller mina krav för kvalite, och hemma gör jag inte så många roliga sminkningar heller. Jag ska verkligen försöka bli bättre på detta igen så fort tiden finns. 
Visa fler inlägg