Smashbox Spotlight Face Palette

Denna relativt nyinkomna highlight-palett från Smashbox är verkligen to-die-for. Jag har gått och trånat efter denna från den dagen vi fick in dessa i butiken, vilket är ett par veckor nu. En palett som är framtagen av Smashbox tillsammans med Casey Holmes(Ska vara helt ärlig och säga att jag inte har jättebra koll på vem hon är, men har förstått att hon är någon typ av influencer/beautyvlogger).
 
Paletten finns i två olika färger med tre 'skuggor' i varje, Pearl & Gold. Namnen talar för sig själva, pearl-paletten innehåller mer kalla, rosa toner medans gold innehåller mer varma, guldiga och enligt mig lite mörkare färger. Jag köpte den i Pearl för att jag har flest highlighters i guldiga toner, så behövde något annat.
 
Dock tycker jag att själva förpackningen kan diskuteras, enligt min mening så ser den nästan lite billig ut, idk..
 
Att förpackning kanske ser billig ut är som bortblåst när man öppnar paletten. Tre fantastiskt fina highlighters i olika formulas. Den vänstra som är den ljusaste av de tre heter Blow a fuse och har som en satin-finish med inget glitter alls. Den glider mjukt på och har bra pigmentering och ger bara en snyggt uppljusande effekt. Färgen i mitten heter Crank it up och har en mer metallisk effekt men fortfarande inga glitterkorn utan ger bara en snygg glöd. Färgen längst till höger, min favorit, heter Turn it on och är SÅ fin. Denna highlighter har verkligen riktiga glitterkorn och kanske något smuligare i formulan, men blir så fin på.
Paletten kostar 315:- vilket jag tycker är ett grymt bra pris för tre fina highlighters i grym kvalité. (HÄR)
#1 - - J:

BRa tips!!

#2 - - Bella:

Så fina nyanser, tack för tipset!

http://nouw.com/bellss

#3 - - Chanapha:

Åhh vill också ha det <3

#4 - - LIL BABUSTYLE - Vem sa att man inte kan läsa tankar? :

Kan ingenting om highlighter och sånt, men dessa färger var riktigt fina! :)

#5 - - Matilda Berlin:

Men åhh vad fin!! =)

#6 - - Amanda:

Åh vilken fin palett!! :)

#7 - - MALIN:

Vilka fina skuggor! Kram

#8 - - FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling:

Så fina :)

#9 - - Netti Starby:

Oj vilken fin palett! <3 Kramis