Bästa eyelinern 2017

Okej jag måste verkligen tipsa om en GRYM flytande eyeliner. Jag har testat den ett i ungefär fyra veckor nu och känner att jag kan skriva en rättvis recension. Jag pratar såklart om NYX Epic Ink liner. En eyeliner som har blivit ganska omtalad på bloggar och youtube, av bland annat Linda Hallberg & Anty, den senaste tiden så ni har säkert hört om den tidigare. 
 
Det mest kritiska enligt mig när det gäller flytande eyeliners som "tuschpennor" är att de oftast torkar vääldigt snabbt och blir oanvändbara, så just därför har jag väntat ett tag med att skriva om denna så att jag verkligen kan se om den håller måttet. And guess what, it does!! Jag har använt den varje dag i ungefär fyra veckor och den har inte förändrats ett dugg i formulan/konsistensen.
 
Jag har tidigare använt Kat von D's tattoo liner som jag älskar och helt ärligt så skulle jag nog inte märka någon skillnad på dessa två. Spetsen är något kortare och hårdare på nyx-eyelinern men det är extremt lite skillnad. Denna eyeliner kostar 119:- i jämförelse med Kat von d's som kostar 220:- så NYX är definitivt en vinnare. Tips tips tips!!
#1 - - Guccimamma:

bra tips! =)