Glamglow - Dreamduo

Glamglow gör en aldrig besviken men sina förpackninar kan jag ju säga. Detta är DreamDuo - det senaste tillskottet i GlamGlowfamiljen. Sedan vi fick in den i butiken för inte alls längesedan har jag varit så sugen på att testa den - och häromdagen blev den min och jag har nu hunnit testa den ett par dagar. 
 
Som ni ser så är produkten uppdelad i två, därav namnet. Det är alltså ett dreamteam av två produker i form av ett serum och en fuktboost. Serumet(den vita) är steg ett som är berikad med grönt kaffe och gröna te-blad. Det finns också massvis med antioxidanter och vitaminer, allt för att huden ska kännas som ny. Steg två är då Dreamseal (den gråa) som är en boost av hyaluronsyra och "Mozuku Green Algae" som gör att huden "plumpas" och ger en helt fantastisk lyster.
 
Produkten är för alla hudtyper men jag måste bara säga att min torra hud ÄLSKAR denna. Efter bara några användningar så är mitt första intryck riktigt positivt, inte för att jag är direkt förvånad - har älskat alla GlamGlowprodukter som jag testat. Way to go GlamGlow!!!
 
 
Finns att köpa HÄR
 
Visa fler inlägg