Favoritkombon

Detta är en kombo som jag vet att jag bloggat om tidigare. Men jag fortsätter ju att köpa dem om och om igen så tänkte att det kunde vara värt ett inlägg igen. Detta är verkligen två utav få produkter som jag faktiskt fortsatt köpa fleera gånger, ofta blir det ju så att man vill testa något nytt - men inte med dessa. 
 
Till vänster i bild (den blåa flaskan) är Kiehls Midnight Recovery Concentrate och jag använder den på olika sätt, beroende på behov. Antingen lägger jag den som ett serum, innan nattkräm, eller så lägger jag den ovanpå nattkrämen - men oftast så blandar jag den med min nattkräm, det känns som att den går in bättre då.
 
I den vita tuben till höger i bild så ser ni allting jag söker i min exfoliering. Den är verkligen precis så som jag vill ha den, tillräckligt "rivig" för att jag ska känna att det händer någonting - men kornen så små att den samtidigt känns väldigt skonsam. Jag minns så väl när jag köpte denna för första gången och jag beskrev hur jag ville ha det och kom hem och blev SÅ NÖJD. Det bästa med Kiehls som märke är verkligen att du får grymma produkter till väldigt acceptabla priser.
 
<-- Kostar 595:- för 50ml & --> kostar 440:- för 75ml