Starskin - Sheet-masks

Det bara strömmar in nya märken hos oss på Kicks och ett nytt märke vi fått in det senaste är Starskin. Ett "röda-mattan-märke" som tagits fram av dermatologer, hudterapeuter och makeupartister för att skapa fanastisk hy. Jag har testat The gold mask VIP & även läppmasken Dreamkiss coconut lip mask och jag tänkte i detta inlägget säga lite vad jag tycker om dem.
 
Guldmasken ger helt klart ett lyxigt intryck, lite extra allt helt enkelt. Masken är dränkt av ett serum som framförallt ska boosta huden med fukt, så den är superbra för dig som är antingen uttorkad eller har torr hy. Den ska även jämna ut hudtonen och hjälpa till med fastare hy. Det jag upplever med denna mask är att den verkligen återfuktar och man får en väldigt fin lyster efter att ha använt den. Den kostar 149:- vilket jag kan tycka är lite dyrt för en engångsmask som var härligt återfuktande, men inte mycket mer än så.
 
I läppmasken får man för 99:- hela två stycken användningar(haha). Denna masken appliceras över läpparna och ska på 15 minuter djupt återfukta, ge synbart fylligare läppar samt att fina linjer ska reduceras. Och jag har lite liknande åsikter om denna som guldmasken ovan. Jag tycker att läpparna blir härligt återfuktade, vilket verkligen kan behövas såhär i kalla vintertider. Men vad det gäller att "plumpa" och fylla ut så kan jag inte påstå att jag ser någon större skillnad efter 15 minuter med masken på läpparna. 
 
Så sammanfattat tycker jag att det definitivt är bra och härliga masker, men jag tycker också att jag kan hitta minst lika bra masker som är betydligt mer prisvärda. För det priset man får ge för maskerna kan jag tycka att det skulle vara lite mer wow-effekt. Men vill man lyxa till det en vinterkväll så absolut, men ingenting jag skulle använda regelbundet - på grund av priset. 
Visa fler inlägg