Volcanic

Trots att jag kommer försöka mixa innehållet lite mer här på bloggen nu så kommer jag givetvis inte sluta att lägga upp sminkningar helt och hållet. Jag siktar på att få en härlig blandning av smink och min vardag(även att en stor del av min vardag består av smink då det är det jag jobbar med). Här delar jag med mig utav en sminkning som jag faktiskt inte helt minns när jag hade på mig, på jobbet för nån vecka sedan förmodligen. Den är gjord med en utav paletterna från Dior's höstlook. Hela looken går i eldiga toner, helt i min smak. Just denna heter Volcanic och har ett orange hjärta kombinerat med både varma och mer isiga silvriga toner. Me like, like, like ....
 
   

När man tror att man har läget under kontroll..

Ni vet när man haft en svacka, kanske varit sjuk osv, och så tänker man att man är påväg tillbaka och är peppad på allt och bara "nu jävlar". För typ tio dagar sedan tänkte jag precis så efter att ha varit lite frånvarande från sociala medier pga just sjukdom bland annat. Tror ni inte att jag får världens bakslag igen då och låg hemma med feber i en vecka... det är väl typiskt. 
 
Vet inte riktigt om jag vågar skriva att jag är back on track nu, kanske får bakslag igen då, men det känns ändå som att jag har livet någorlunda under kontroll nu. Har varit tillbaka på jobbet i en vecka och under helgen så flyttade vi till vår nya lägenhet. Tiden har inte riktigt funnits att installera oss och packa upp allting, men sakta men säkert börjar det se mindre ut som ett flyttkaos. 
 
Glöm inte att följa mig på instagram (NillaLi_) för en mer regelbunden uppdatering.
Visa fler inlägg