Subculture love

    
Igår var jag tillbaka på jobbet igen efter att åkt på någon form av magsjuka och har legat i sängen i vad som känns som en evighet. Kände mig ganska trött efter att bara ha legat still, men det gick bra ändå. Jag kanske inte gjorde det smartaste färgvalet när jag sminkade mig igår-morse med tanke på att jag kände mig trött. Röda färger har nämligen en tendens till att göra så man ser lite halvtrött ut, men jag tycker ändå att jag lyckades "pull it off" med lite eyeliner, guld och glitter. 
 
Skuggorna jag använt är tre stycken från Subculture paletten från Anastasia. De är Dawn, Roxy och All star och går alla tre i peach/lila/röd toner. Om du inte testat Subculturepaletten (eller någon av Anastasias paletter för den delen) så GÖR DET, de är så himla pigmenterade men superlätta att arbeta med och blanda ut.
 
 

The best foundation

Jag vet att jag kanske inte tipsar om basprodukter allt för ofta. Kanske för att jag tycker att det är roligare och mer inspirerande att tipsa om färg och glitter, men denna foundation kan jag dock inte vara tyst om för det är den bästa jag någonsin testat, och tro mig jag har testat en hel del. Dior's senaste nyhet Diorskin forever undercover med en superlätt textur men flawless täckning.
 
Jag har verkligen haft en period nu när min hy varit riktigt i obalans. Jag har normalt sett ganska ojämn hudton men nu det senaste har det varit så mycket värre än vad det brukar vara - men denna foundation har verkligen räddat mig. Du får verkligen resultatet av en naken, frisk och fräsh hud trots att den är fulltäckande med ett mer matt resultat. 
 
 
 
Jag upplever att denna foundation med fördel appliceras med pensel, just för att få en så jämn täckning som möjligt. Applicerar du med en svamp kan det lätt bli att den tonas ut för mycket eftersom att texturen är så lätt.  
 

Electric

 
Jag är verkligen inne i en motivations-svacka. Både när det kommer till smink och livet allmänt - men så är det väl ibland. Jag plockade fram min Electric palett från Urban Decay igår och lät färgerna flöda som kompensation, kände att det behövdes. Idag är det Fredag och jag har ett arbetspass kvar innan ledig helg, längtar så, det ska verkligen bli så skönt.
 
Visa fler inlägg