Skäms lite ...

Jag skäms lite över att skriva detta inlägg faktiskt. Men titta på fransböjaren jag har använt de senaste 9(!!!) åren. Jag skojar inte ens när jag säger att jag fick denna av en kompis när jag gick i 8an ..... Jag har nog inte heller rengjort den en enda gång så den är så ÄCKLIG. Jag har alltid haft väldigt bråkiga och envisa fransar, och det är väl inte så konstigt att jag aldrig fått ordning på dem om man tittar vad jag har använt för att försöka böja dem. Stackars mina fransar säger jag bara ..
 
Såååå, idag tog jag äntligen tag i det och skaffade den omtalade fransböjaren från Shisedo. Jag har alltid varit en sådan person som tänkt att det inte är någon större skillnad på en böjare för 69kr och de som kostar några hundralappar. Jag slet upp förpackningen mer eller mindre direkt när jag kom hem för att testa och WOW. Wow, verkligen. Det blir absolut inga konstiga kanter och böjen blir så naturlig. Dessutom håller böjen, även utan att ha lagt på mascara och det är så viktigt för mig - detta är en riktig vinnare.
 

Mascara-duo

Här på bilden har vi min absoluta favoritduo. Blir nästan lite arg på mig själv för att det tog så lång tid innan jag tog tummen ur och testade dessa. Mascaran har jag använt nu i ungefär ett år och maximizern i ett halvår.
 
Mina fransar har alltid varit korta och envisa och helt enkelt svåra att jobba med. Mascaran i sig är fantastisk och lyfter verkligen fransarna men det är fransprimern som är stjärnan här. Inte bara ger den fylligare och längre fransar direkt men den vårdar även vilket gör att fransarna växer sig starkare och längre även på längre sikt - jag såg resultat redan efter en vecka.

Ny favoritpalett

Jag har verkligen hittat en nyfavoritpalett och det kommer väl inte som en chock att den går i blåa färger. Jag har skrivit om den tidigare och det är en liten smidig 5 palett från Dior i färgen 277 Defy. Diors skuggor är verkligen sjukt lätta att jobba med och går enkelt att bygga upp för en mer intensiv färg. Till denna sminkningen använde jag även en mörkblå eyeliner för att förstärka det blåa.
 
Visa fler inlägg