Blue & Green

Vi körde på ett tema igen på jobbet i söndags och denna gången med blått & grönt. Jag plockade då fram min Rockin' Rebel palett från Mac till detta. Den paletten är verkligen perfekt när det kommer till blåa och gröna färger, mestadels blått men den finns en grymt fin grön skugga i paletten som jag använde till denna sminkning. Jag tycker att det är riktigt kul att vi kör på teman lite då och då och jag älskar ju att leka med färger.
 
  

Purple thrill

I lördags hade vi lila tema på jobbet och jag passade då på att ta fram min rosa/lila palett från Dior. Paletten heter Thrill och är verkligen så fin. Färger som jag normalt sett inte använder men de är för fina för att inte röra. Jag blandade i liiite av den lila färgen Rowdy ifrån Subculture paletten för att få lite djup, men annars bara Thrill. Tycker verkligen att resultatet blev så snyggt.
 

Rockin' Rebel

Här är ytterligare en sminkning gjord förra veckan. Jag kommer ihåg att ta bilderna men sedan är det regigeringen och publiceringen som inte alltid hinns med. Men det spelar väl egentligen ingen större roll när sminkningen är gjord, right? Alla skuggor jag använt kommer ifrån Mac's Rockin' Rebel palett och om jag inte minns helt fel så var den limited edition så jag är lite osäker på om den finns att få tag på fortfarande - men den är hur fin som helst verkligen.
 
Visa fler inlägg