Tre veckor kvar

 Imorgon är vecka 7 av utbildningen slut och endast TRE veckor återstår. Ååå det är lite ångest faktiskt, de människorna jag kommer att ha träffat varje dag i 10 veckor kommer jag inte få träffa dagligen längre. Dock kan jag säga att utöver utbildningen så har jag fått vänner för livet och det är jag så tacksam för. Så oavsett vad som händer egentligen kommer de finnas nära hjärtat.
 
På måndag ska vi vara med och sminka på NK-galan vilket är så stort och ska bli extremt roligt. Det pirrar verkligen i magen på dagarna(både av nervositet och pepp) nu när vi står och tränar på lookerna som vi ska göra, men det ska bli SÅ KUL! Jag ska verkligen försöka att komma ihåg att ta bilder så jag har något att visa er efteråt - men det lär bli en sjukt intensiv dag.
 
Jag måste be om ursäkt för att det bara kommer upp bilder ur arkivet nu för tiden, bilderna från skolan anser jag själv inte riktigt uppfyller mina krav för kvalite, och hemma gör jag inte så många roliga sminkningar heller. Jag ska verkligen försöka bli bättre på detta igen så fort tiden finns. 

Tankar

 Jag började skriva ett inlägg när jag hade varit här i Stockholm i två veckor, för att dela med mig av lite tankar och känslor. Det inlägget glömdes bort litegrann men jag tänkte ändå att jag nu, lite mer än halvvägs igenom utbildningen, att jag skulle dela med mig lite av hur det känns. Och alltså kort och gott, jag har aldrig gjort något i hela mitt liv som känns så rätt som detta. Bara det att tiden flyger förbi är ju ett tecken på att det är roligt. Jag njuter verkligen varenda sekund samtidigt som det är så utmanande, jag älskar det. Saker och ting börjar falla på plats helt enkelt.
 
Och Stockholm, som jag var skeptisk innan jag flyttade hit, trodde verkligen inte att jag skulle tycka om staden så mycket som jag gör. Därför är det med mycket blandade känslor som jag kommer att flytta hem igen efter utbildningen, fortsätta jobba lite med mina underbara kollegor. Men saken är säker att I'll be back.
 
 

Anastasia - Subculture palette

Efter många om och men så tog jag tummen ur och beställde denna palett. Den har blivit både otroligt hissad och ordentligt dissad runt om på internet, men jag kände trots de blandade omdömena att jag ville testa den själv. Fick hem den i början på veckan men har inte rört den förens idag - ville ha ordentliga bilder.
 
Har dock bara hunnit swatcha den och alltså inte gjort en sminkning med den så egentligen är det kanske lite tidigt att säga vad jag tycker om den. Men bara att döma av swatcharna så tycker jag verkligen att den är grym. Visst är det vissa skuggor som inte är lika pigmenterade som andra(kolla swatches nedan) men så är det ju alltid. Olika färgpigment blir ju olika starka. Men so far so good, ska definitivt försöka få upp en sminkningn med den snarast möjligt.
 
Här är 5 skuggor av 14 testade. Från vänster: Rowdy, Axis, Adorn, Electric & Cube. Man kan ju verkligen se att Electric och Cube inte syns lika tydligt men det kan ju lätt bli så med ljusa skimriga skuggor men jag vill ändå inte ge upp på dem, tror att de kan bli superfina tillsammans med andra skuggor eller tillexempel i inre ögonvrån. Har du testat Subculture paletten? Vad tycker du?
 
 
Visa fler inlägg