Tankar

 Jag började skriva ett inlägg när jag hade varit här i Stockholm i två veckor, för att dela med mig av lite tankar och känslor. Det inlägget glömdes bort litegrann men jag tänkte ändå att jag nu, lite mer än halvvägs igenom utbildningen, att jag skulle dela med mig lite av hur det känns. Och alltså kort och gott, jag har aldrig gjort något i hela mitt liv som känns så rätt som detta. Bara det att tiden flyger förbi är ju ett tecken på att det är roligt. Jag njuter verkligen varenda sekund samtidigt som det är så utmanande, jag älskar det. Saker och ting börjar falla på plats helt enkelt.
 
Och Stockholm, som jag var skeptisk innan jag flyttade hit, trodde verkligen inte att jag skulle tycka om staden så mycket som jag gör. Därför är det med mycket blandade känslor som jag kommer att flytta hem igen efter utbildningen, fortsätta jobba lite med mina underbara kollegor. Men saken är säker att I'll be back.
 
 

Anastasia - Subculture palette

Efter många om och men så tog jag tummen ur och beställde denna palett. Den har blivit både otroligt hissad och ordentligt dissad runt om på internet, men jag kände trots de blandade omdömena att jag ville testa den själv. Fick hem den i början på veckan men har inte rört den förens idag - ville ha ordentliga bilder.
 
Har dock bara hunnit swatcha den och alltså inte gjort en sminkning med den så egentligen är det kanske lite tidigt att säga vad jag tycker om den. Men bara att döma av swatcharna så tycker jag verkligen att den är grym. Visst är det vissa skuggor som inte är lika pigmenterade som andra(kolla swatches nedan) men så är det ju alltid. Olika färgpigment blir ju olika starka. Men so far so good, ska definitivt försöka få upp en sminkningn med den snarast möjligt.
 
Här är 5 skuggor av 14 testade. Från vänster: Rowdy, Axis, Adorn, Electric & Cube. Man kan ju verkligen se att Electric och Cube inte syns lika tydligt men det kan ju lätt bli så med ljusa skimriga skuggor men jag vill ändå inte ge upp på dem, tror att de kan bli superfina tillsammans med andra skuggor eller tillexempel i inre ögonvrån. Har du testat Subculture paletten? Vad tycker du?
 
 

De Beaux Nails #1

Som utlovat har ni här bilder på mina naglar som jag gjorde förra veckan. Det har varit jäkligt svårt att hitta någon här i Sthlm som gör bra naglar till ett rimligt pris - som dessutom har tid på eftermiddagarna då jag är i skolan på dagarna. Jag gick till en tjej som sitter på frisörsalongen Salong Tid och jag blev verkligen nöjd med resultatet. Men det mest kritiska är ju såklart hur dom håller, så det återstår att se :)
 
 
Visa fler inlägg