Mina slutbilder

  
Jag tänkte att jag skulle dela med mig av mina slutbilder. Vi fick alltså möjligheten i slutet av utbildningen att börja bygga våra portfolios tillsammas med professionella modeller, fotograf och hårstylist som jag skrvit om tidigare. Jag var riktigt nervös och spänd för att se resultatet men jag måste säga att jag är riktigt nöjd med hur det blev. Fotograf är Dennis Wernersson och hårstylist Tove Dalsryd. Modellerna kommer ifrån Le Management. Makeup by yours truly.
 
 

Tack!

Skulle bara med dessa fina bilder på blommor, bricka & nagellack, som jag fick av mamma i examenspresent, vilja rikta ett riktigt stort tack till alla er som visat mig så mycket kärlek de senaste dygnen. Ni är guld värda.
 

Certifierad Makeup Artist

 
Okej, så detta är alltså bilder ifrån i fredags när jag "tog examen". Det är på riktigt nu och jag är certifierad Makeup Artist vilket är så jäkla ballt. Är så stolt över mig själv och vad jag åstakommit under de 10 veckor som utbildningen höll på. Fick dessutom den stora äran att ta emot ett stipendie från företaget UMG för bland annat mitt driv och målmedvetenhet under utbildningens gång. Nu ska jag njuta av en ledig söndag, sedan har jag en hel del saker att ta tag i imorgon.
 
Visa fler inlägg