Black Friday

Idag har väl ingen missat att det är black friday. Vi har haft rea på parfymer i butiken och det har varit hysteriskt, tänka sig vad lite rea kan göra med människor. Jag jobbade 9-20 och kom ganska nyligen hem. Ska sätta mig med ett glas vin nu och käka god mat som mamma har lagat till oss. Imorgon ska jag upp och jobba igen och black friday-kampanjerna fortsätter, men nu ska jag bara försöka varva ner och njuta av fredagskvällen.
På bilderna ser ni en blå sminkning jag hade på mig på jobbet igår.
 

En partylook

Denna looken hade jag i fredags på festen. Jag jobbade på dagen så jag bara bättrade på det jag hade sedan tidigare och la till lite svart skugga för att få lite mer djup - en ganska simpel sminkning egentligen.
 
 

A6-Festen

Igår var det A6-festen vilket är en fest för alla anställda på A6Center där jag jobbar. Hade verkligen så himla kul med mina Kickstjejer. Vi befann oss på A6 där det bjöds på god mat, dryck och underhållning i olika former. Alcazar uppträdde också och bjöd på en grym show som vi dock missade en del av. Sedan var vi också ute en sväng efteråt vilket var lite segt då det inte var så mycket folk. Men med fint sällskap i form av favoriterna Amanda & Natalie blev kvällen verkligen en succé ändå.
 
 
Lifeupdate
En liten livsuppdatering kanske vore på sin plats också, har inte varit så jäkla duktig på det alltså, haha. Jag har faktiskt sagt upp mig från Kicks här i Jönköping. Lite läskigt är det att lämna en sådan trygghet och ett ställe jag trivs på så grymt bra. Kommer verkligen sakna mina kollegor så mycket, dom är guld värda. Men jag tar mitt pick och pack och flyttar tillbaka till Stockholm i mitten på December. Det känns grymt bra och jag är redo att ta mig an nya utmaningar som väntar där.
 
Visa fler inlägg