En mulen onsdag

Här har det visst ekat tomt ett par dagar, sorry about that. Idag är jag ledig och hade tänkt spendera förmiddagen i solen, men såklart är det mulet. Hur lyckas man ens pricka in att jobba ALLA soldagar? Det är lite deppigt faktiskt, men förhoppningsvis kommer solen tillbaka snart.
 
Så för att få lite färg så har jag plockat fram en favorit. Förra året använde jag St. Tropez Classic mousse men nyligen så köpte jag samma fast i färgen Dark. Lite nojjig var jag när jag skulle använda den att den skulle bli FÖR mörk och ojämn men jag är supernöjd med resultatet. Visst blir den mörkare än Classic, men ett tunt lager ger ett superfint resultat. Jag är nöjd och rekommenderar den till alla som jobbar inomhus i sommar (eller bara vill ha en snygg bränna). 
 

En vardagslook

Såhär ser det ofta ut för mig när jag inte har ork eller kreativitet till att göra något crazy med mitt face. Bruna, matta skuggor tillsammans med en eyeliner och stora fransar, thats it.
 
 

Testar en ny primer

Har i en veckas tid nu ungefär testat denna primer i från Mac. Den har en superlätt konsistent och innehåller silikon vilket man kan ha olika åsikter om, men jag tycker att resultatet blir fint. Jag har också läst lite olika åsikter om att den innehåller synliga glitterkorn vilket den har, som gjorde mig lite tveksam till en början. Men efter att ha använt primern under mitt smink i hela arbetsdagar så kan jag säga att det inte syns, glitterkornen alltså. Men man får verkligen fin lyster utav den, jag gillar den verkligen hittils.
 
 
Visa fler inlägg