MAC - Fix+

 
Jag må vara den sista i universum att testa denna, men jag är supertaggad. Jag har under en längre perod nu använt Urban Decay's setting spray "De-slick" som är olje-kontrollerande. Hänger ni med här i bloggen så vet ni att jag är en riktig torris så det kanske inte är optimalt egentligen, men det har funkat bra hittills.
 
Dock har denna höst/vinter/vår gjort min hy mer torr än någonsin så jag har varit på jakt efter dels ny hudvård men också ett nytt setting spray. Min tanke från början var att jag bara skulle byta till UD's "all-nighter" men det är verkligen slut överallt. SÅ jag kom fram till att det skulle bli en Fix+ från MAC och det känns ändå som ett bra beslut då jag enbart hört bra saker om produkten.
 
Denna går som bekant att använda både under och ovanpå makeup för maximal hållbarhet och ett snyggare mer ihopsmält resultat. Den innehåller en härlig boost av vitaminer och mineraler som både lugnar huden och fräshar up. Du får 100ml för 180:- (HÄR)

bareMinerals - BarePro

Jag är så himla taggad på att få testa denna produkt. En ny foundation från bareMinerals för oss millennials som vill att det ska gå snabbt och smidigt men inte vill kompromissa med kvalité och täckning. Foundationen är som ni ser i en kompakt puderform och blir extremt lätt på huden samtidigt som man får fin täckning. Finishen blir matt och "photoready" men tack vare vårdande och fuktgivande ingredienser så passar den även en torr hud. Kanon för ALLA helt enkelt.
 

Nagelstudion jkpg #4

Idag var jag hos Emma på Nagelstudion här i Jönköping och gjorde om mina naglar. Det blev grått denna gången och jag är SÅ NÖJD som alltid när jag går därifrån. Har varit ledig idag också, så jag har mer eller mindre bara fixat naglarna och varit på gymmet nu ikväll, men imorgon blir det back to work.
 
 
Visa fler inlägg