Min lediga fredag ...

Lite tråkiga besked gör denna fredagen till en lite sämre fredag. Men jag ska försöka hålla humöret uppe ändå, det är trots allt min enda lediga dag denna veckan, och det är faktiskt väldigt skönt. Jag har inte heller några direkta planer men jag tänker att det inte kan bli bättre, behöver en slapp dag/kväll. Har fått hem ett efterlängtat paket idag också som jag såklart ska visa för er snarast!!!!
 
Bilder från en look jag hade tidigare i veckan

Matmarknad

Goddag mina kära! Jag började dagen idag med att jobba kortaste passet någonsin, hoppade in lite extra mellan 8-12 för att hjälpa till att bygga upp nya kampanjen som startade idag. Efter jobbet så mötte jag lite spontant upp Malin och vi tog en lunch på den internationella matmarknaden som är i stan. Vi båda åt spansk paella och det var så sjukt gott (var så grymt hungrig också så vad som helst hade nog smakat bra). Sedan strosade vi bara runt på stan en sväng i solen och nu ska jag bara chilla resten av eftermiddagen och kvällen, take care!
 
  


Tisdag 27 Juni

Dagarna rullar verkligen på och jag hinner knappt med. Uppdaterade senast i lördags vilket är tre dagar sedan, det har dock inte hänt något spännande men ändå inte ok. Jag har insett att jag kommer spendera typ hela min sommar på jobbet, är ledig i snitt typ en dag i veckan, vilket visserligen är självvalt men det är ändå tufft. Det är full fart som gäller innan flytten till huvudstaden och jag är så taggad.
 
 
Nya favorittishan är från Bikbok.
Visa fler inlägg