Delirious

Okej, jag fattar om ni är trötta på mina röda-varma sminkningar vid det här laget men JAG KAN INTE FÅ NOG AV DETSka väl försöka variera mig lite för omväxlingens skull men det är ju så fint. Denna sminkningen gjorde jag häromdagen när jag testade min Covershot palett från Smashbox för första gången. Jag fick tag på paletten Ablaze vilket jag förstått har varit den mest populära av Smashbox nya paletter.
 
Jag kanske mesade lite med denna sminkningen då jag inte riktigt all in med de mest röda skuggorna. Men jag måste ändå säga att jag är imponerad av paletten. Det är bra pigmentering och de är otroligt lätta att jobba med. Gillar också att det är en blandning av matta skuggor och de med lite mer skimmer - absolut inget glittrigt, men ändå så att det går att göra oändliga kombinationer av matt & skimmer. 
Om jag fattat rätt så var Ablaze en One-shot palett vilket innebär att när den är slut så kommer den (TYVÄRR) inte tillbaka. Däremot finns sex andra grymt snygga varianter att spana in(HÄR). Paletten kostar 270:- vilket jag tycker är helt acceptabelt.