Lifeupdate

Godkväll vänner. Tänkte att jag skulle slänga in en liten lifeupdate såhär på kvällskvisten. Idag är det en vecka sedan jag flyttade 'tillbaka' till Stockholm. När jag var här i augusti och utbildade mig så blev jag chockad direkt över hur bra jag verkligen trivdes. Jag har alltid känt mig som en "göteborgs-tjej" och känt mig hemma där varje gång jag kommit dit och varit lite anti Stockholm generellt. Men sen är det ju också så att det är här i huvustaden som de allra flesta jobben finns med just det som jag vill jobba med - så det var därför jag sökte mig hit från första början.
 
Jag bestämde mig ganska snabbt att jag skulle flytta tillbaka hit, gärna så fort det bara gick och hade som mål att jag skulle vara tillbaka här innan jul. Jag tog tag i det ganska snabbt och sökte jobb och fixade med lägenhet and here I am. Det har såklart varit vemodigt på många sätt men framförallt att lämna jobbet hemma, har verkligen haft de bästa kollegorna man kan tänka sig. Resten, familj & vänner, finns ju kvar på ett annat sätt, kommer sakna att träffa de tjejerna varje dag. Här i Stockholm har jag har fått lite extrajobb på Kicks vilket känns hur bra som helst då det inte blir allt för mycket nytt för mig även om det är en utmaning med ny butik med större utbud än den jag jobbade i hemma. Men sammanfattat så känns det skitbra och jag tror att detta kommer bli hur bra som helst.
 
 

Dior Foundationbrush

Jag har under de senaste åren, iallafall så länge jag kan minnas använt svamp när jag lagt min bas. Men jag fick tips om att denna skulle vara himla bra och efter att ha känt på den så kunde jag helt enkelt inte låta bli. Jag använde den första gången igår när jag sminkade mig och blev ganska frälst. Många foundationborstar kan lämna ränder efter sig men det finns inte ens ett spår av en rand efter denna - så himla bra.
 

Green Magnet

Denna look hade jag idag på jobbet, som var min sista dag på Kicks förövrigt. Tänkte att jag skulle skriva en liten lifeupdate snart så tänkte inte gå in så mycket på det mer än att det varit väldigt sorgligt idag. Denna sminkning har jag till största del gjort med Diors Diorshow Color Metalizer i färgen Green Magnet som är en ursnygg krämskugga i grönt med massa guldskimmer(som tyvärr inte riktigt framgår). Den har jag använt tillsammans med ett par skuggor från Anastasias Subculture palett. Blev väldigt nöjd med resultatet och jag har verkligen gått bananas på grönt det senaste, tycker att det är så snyggt.
 
 
Visa fler inlägg