Snart två veckor passerade

Godkväll! Sitter här och håller på med en skoluppgift så tänkte passa på att slänga in en liten uppdatering också. Nu har snart två veckor av utbildningen passerat och det är helt sjukt vad fort tiden går. Vi har nu gått in i moment två, vilket är shading, highlighting och rouge. Det är verkligen utmanande då det är ett helt nytt tankesätt än vad jag är van vid + nya produkter. Jag har också tidigare undvikit creme-contouring för att jag tycker att det är svårt, men no more. Men jag älskar ju utmaningar, så detta är hur kul som helst.
 
 

En opublicerad look

Kom på att jag glömt att lägga upp dessa bilder. En av bilderna fick ni se i ett inlägg för inte så längesedan, och så skrev jag att resten av bilderna skulle publiceras snarast - vilket jag glömde bort hehe. Men som ursäkt så har det varit ganska fullt upp det senaste haha.
 
Looken är inget märkvärdigt egentligen, det är ungefär såhär jag ser ut en vanlig jobbdag, däremot gick jag bananas på lockarna denna dag som jag skrev i inlägget. Resultatet blev inte riktigt som jag tänkt mig, men ändå en kul grej. Nu ska jag fortsätta njuta av en ledig helg, hoppas ni mår bra!
 
 

Tre skoldagar

Hallå! Tänkte bara kika in med en kort uppdatering. Har klarat av tre skoldagar nu och det känns så sjukt bra. Inte för att jag egentligen hade några tvivel inför starten men det känns helt rätt. Dagarna går så otroligt fort, antar att det är ett positivt tecken, kan inte fatta att jag snart varit här i en vecka. Väldigt tidigt att säga, men det känns också som att det kommer vara ett härligt gäng att spendera 10 veckor med. Ska försöka dra mig till gymmet nu om en stund, svårt dock - inte mycket energi som finns kvar efter en skoldag. Ha det fint!
 
  
Visa fler inlägg