Naked Skin Concealer - Review

 
Tänkte att jag nu skulle ta tillfället i akt och review'a denna concealer som jag köpte för ett par veckor sedan. Jag har använt den i huvudsak under ögonen men också på blemmor och liknande. Om jag ska ge ett omdöme såhär direkt så blir det 6/10 - och det är ju ganska lågt kan man tycka - men jag ska förklara varför jag tänker som jag gör.
 
What i like about it: Precis som de beskriver produkten på förpackningen så har den verkligen en viktlös känsla men GRYM täckning. Den mer eller mindre smälter på huden men ger samtidigt en otroligt bra täckning både på mörka ringar under ögonen och blemmor. 
What i don't like about it: När jag tänker på vad jag inte gillar med denna concealer så jämför jag den med concealern jag använde tidigare (Mac pro long wear) som är betydligt tjockare i konsistensen. Jag ska försöka förklara detta på bästa sätt. Jag har liksom markerade ögonhålor vilket gör att denna faller i omdömet för mig. Den blir helt enkelt FÖR tunn i konsistensen för att den ska leva upp till mina krav. 
 
Trots mitt låga omdöme så kan jag STARKT rekommendera denna för dig som vill ha en tunnare formula men inte vill kompromissa med täckningen. Det var helt enkelt inte en concealer för mig - men jag tycker ändå att själva produkten är BRA. Fattar ni hur jag tänker?