Favorit bland Swedish Beauty Awards

Hej! Hoppas att ni mår bra, jag mår kanon- har en ledig fredag så kan knappast klaga. Igår så gick Swedish Beauty & Cosmetics Awards av stapeln och jag tänkte att jag skulle skriva lite om en utav mina personliga favoriter bland de produkter som tog hem segern i sina kategorier. Och det är en produkt som jag faktiskt nämnde i ett inlägg för inte allt för längesedan.
 
Med motiveringen "Känsla av ny smidig formula som ger ett hållbart stylingresultat utan att torka ut" så tog Björn Axén's Powerful Volume Dry Paste hem segern i kategorin årets stylingprodukt. Jag tycker verkligen att motiveringen till segern beskriver produkten så bra, den är otroligt enkel att jobba med och den ger ett uppfräshande resultat men blir absolut inte torr och sträv på något sätt.
 
 Vad jag gör när jag använder produkten är att jag tar en liten mängd och "mjukar" upp den mellan händerna. Sedan vänder jag huvudet uppochner och jobbar in produkten i hårbotten med fingrarna. Simple as that.  Så smidigt kan du alltså få lite mer liv och volym till ditt hår och det bästa är att det funkar lika bra på långt som kort hår. (Största +'et är nog dock att det doftar AMAZING)