Födelsedagsfirande

Idag blir det lite födelsedagsfirande för mig eftersom att jag fyllde år i tisdags. Vi ska börja med att kolla på den sista avgörande finalen mellan hv-brynäs. Kan ju bli så att det blir en jävla fest här i Jönköping om guldet tas hem. Sen blir det väl förmodligen utgång och jag är helt övertygad om att det blir en kanonkväll. Tänker också att jag skulle bjuda på gårdagens sminkning som återigen gick i varma och röda toner. 
 

Blue Lashline

 
  
Idag började jag jobba sent vilket gjorde att jag hade god tid på mig när jag satte mig ner för att sminka mig. Jag kände redan igår att jag ville göra något lite roligare med dagens sminkning och såhär blev resultatet. Egentligen blev det inget avancerat utan har använt två olika blåa skuggor och två olika blå pennor. Säger detta så himla ofta men jag vill verkligen börja använda färg oftare. Det är så himla lätt att falla tillbaka till mina matta brun/gråa skuggor som jag alltid kör på. Men detta blir ju så snyggt, don't you think?
 
 

Cheekathon by Benefit

Detta är så crazy. Igår när jag satt och sminkade mig slog det mig helt från ingenstans att jag har denna hemma. Helt orörd. Jag fick denna av min mamma när jag fyllde år förra året vilket är exakt ett år sedan och jag har liksom helt glömt bort den. Jag tror inte jag är ensam om att varje gång jag köper/får en ny produkt vill jag testa den direkt, men denna av någon anledning glömdes helt bort. Men nu är den framme och den kommer definitivt användas flitigt, älskar Benefit's bronzers och blush.
 
Det är alltså fem stycken av Benefit's blushes och bronzers. Översta raden fr. v. har vi #Dandelion, #Hoola & #Rockateur. Nedersta raden fr. v. #Dallas & #Coralista. Bronzern Hoola är verkligen en av mina favoritbronzers och jag har använt den i många år. Likaså Rockateur(som förövrigt måste ha snyggaste utseendet?) har jag testat tidigare och älskar. Jag smygstartade lite och testade Coralista igår och den är också såååå fin, den perfekta corall/peach. 
 
Visa fler inlägg