Lady Million - Privé

Försöker varva produktbilder med sminkbilder, men låt mig säga, det är inte lätt haha. Har ju ungefär tusen produkter som jag vill visa och skriva om men jag vet ju själv att det är mycket roligare att se sminkbilder, eller vad säger ni? Jag gör iallafall mitt bästa att varva det så gott det går.
 
Tänkte ändå slinka in ett inlägg om min senast införskaffade parfym;
 
"High from life. A daring adventure perfumed in a heat
wave of the dangerously intoxicating, the issesistibly indulgent and the hot.
Sexy cacao, vanilla and patchouli"
 
Jag har på riktigt gått och suktat efter denna sedan vi fick in den i butiken för månader sedan. Men nu kunde jag faktiskt inte hålla mig längre och den fick bli min. Den luktar fantastiskt av noter av hallon, vanilj och kakao. Helt klart ny favorit.

Bryn med Anastasia

Jag har under flera års tid använt mig av produkter från Anastasia när jag fixar mina bryn. Jag minns helt ärligt inte när jag började med dem, för det är ett bra tag sedan haha. Jag kan med gott samvete säga att jag inte testat några andra produker som håller samma klass, Anastasia är det bästa helt enkelt. 
 
När jag fixar brynen brukar jag använda mig både av en Brow wiz & en Dipbrow pomade. Med pennan kan jag få fina skarpa linjer och med dipbrowen så kan jag få färgen riktigt intensiv. För inte så längesedan så kom Anastasia ut med en utveckling av Brow wiz, nämligen Brow Definier som fungerar på samma sätt men själva spetsen är trekants-formad så man har en smalare och en bredare sida att jobba med.
 
STRONG BROWS
 
DIP BROW | BROW DEFINER
 
Sponsrat inlägg

Tromborg - Handkräm

 
Tänkte att jag skulle ta tillfället i akt och tipsa om en helt fantastisk handkräm från Tromborg. Tromborg är förövrigt ett danskt hudvårdsmärke som är nytt för oss på kicks. Handkrämen doftar mjukt av citrus och påminner nästan om citronpaj = en helt underbar doft. Den absorberas snabbt in i huden så man blir inte sådär kladdig superlänge efteråt. Rekommenderar verkligen!
(Kostar 220:- på Kicks)
 
Visa fler inlägg