BUDAPEST

Detta känns så otroligt långt bort nu (vilket det också är). Men jag känner ändå att jag vill publicera detta för det var en underbar resa. När jag, Frida och hennes mamma var i Budapest för VM i synkro. Detta var i början på april så, somsagt, det var ett bra tag sedan nu. Men här kommer en del av bilderna som togs där.
 
 
  
  
 
 
 
 
  
 
 
 
 

Det här med att ta tag i saker...

Det här med att "ta tag i bloggen" haha .. vet inte riktigt hur det gick med det. Men helt ärligt så har det varit väldigt mycket nu ett tag, på både gott och ont. 
Men okej en liten livsuppdatering - jag har fått nytt jobb så jag jobbar nu för tiden på Kicks, vilket är drömkul. Känner att jag hittat rätt. En annan sak som är nytt är att jag nu är utbildad instruktör i Barre Move som är en härlig blandning av balett, funktionell träning och en del yoga. Utöver detta så flyter livet på i rasande fart och det är sommar(vågar man ens säga det?). Till helgen väntar SUMMERBURST i Göteborg och ungefär två veckor efter det åker jag och Nathalie till mitt lilla paradis i Spanien.
 
 
Två helt osammanhängande bilder från en jobbkväll & ett grymt födelsedagsfirande
Visa fler inlägg