Jeffree Star

HALLÅ i stugan. Fick häromdagen hem ett efterlägtat paket (som jag oturligt nog fick betala tull på) till mig. I paketet fann jag dessa tre skönheter att asluta sig till min Jeffree Star samling. Har sedan innan Redrum och 741. Har nu även (fr. vänster) masochist, celebrety skin & androgyny. Har vid skrivande tillfälle bara hunnit ha celebrety skin på läpparna och jag ÄLSKAR den.
 

Let's sparkle

Glitter är något jag egentligen alltid gillat, men snöat in mig på lite extra nu det senaste. På jobbet har jag gått och suktat efter både Lancome's "Ombre Hypnose twinkling eye shadow"(HÄR) och ett superfint glitter från Chanel som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på nu. 
Hittade hemma en jättefin superglittrig skugga från Mac som fick duga som sparkle tills jag lyckats lägga vantarna på någon utav dem ovan.
 

Manifesto

Här har vi min senaste nykomling bland min doftsamling. Manifesto från ysl är en favorit hos mig sedan tidigare, har både edP och bodylotion - och nu även deosprayet. Så nu kan jag verkligen maxa doften, haha!
 
Nya klor har jag också fixat mig, bättre bilder på det kan ni få i ett annat inlägg.
Visa fler inlägg