Nagelstudion jkpg

Tänkte att jag, efter min långa frånvaro här, skulle passa på att önska er en god jul(lite försenat) och ett gott nytt år. Hoppas att ni har haft en jul precis som ni önskat. Min jul har varit bra och jag tror att nyårsfirandet kommer bli det med.
 
För ungefär två veckor sedan nu var jag hos Alexandra på nagelstudion och fixade mina naglar och jag kom på att jag glömt visa dom. Dom är så jäkla snygga och jag kunde helt ärligt inte bli mer nöjd. 
 

Fake fur!!

Alltså, vem håller med om att pälsar(fake såklart) kan va något av det snyggaste såhär i kallare tider. En snygg stor jacka kan göra den simplaste outfiten till mer classy, for sure. Nedan har ni några favoriter som finns på Nelly.

FAKE FURS
 
1. Leopard | 2. Svart | 3. Nude
 
Sponsrat inlägg


Red sky

 
Med tanke på att jag fångade den blodröda himmeln, som Jönköping bjöd på igår, på bild - så tänkte jag att jag skulle passa på att bjuda på ett icke-smink-relaterat-inlägg som omväxling (och för att ha en anledning att visa upp den supercoola bilden). Att helt enkelt uppdatera lite om life, vilket egentligen bara innebär en massa jobb och en fritid som typ bara innehåller träning och umgänge av kompisar någon gång då och då - så inget fancy alls. Så jag bjuder helt enkelt på en fin bild och en uppdatering om att jag mår bra och att allt är som det ska.
Visa fler inlägg