Becca - Moonstone

 
 
När min mamma var på semester i USA för ett (bra) tag sedan så fick jag denna ursnygga highligter av henne. Jag har hunnit använda den i ett par månader nu och det är verkligen en av mina favoriter när det kommer till highlighters. Den har en perfekt ton som inte är för blek för mig och en lagom ton åt champagne hållet. 
 
Jag hade verkligen skyhöga förväntningar på denna efter att ha sett och läst om den på bloggar och youtube. Jag kan bara säga det att den har levt upp till varje liten förväntning. Den blir lite åt metallic-hållet samtidigt som den har ett fint glitter, precis som jag gillar.
 
 

Ida Sjöstedt by Sweed

 
Huuuur fina är inte dessa ögonfransar?! Ida Sjöstedts samarbete med Sweed har verkligen lyckats. Det är verkligen en fyllig frans med ett romantiskt och flirtigt intryck. MEN hur fina de än är så har jag svårt att se bortom det faktum att de är så himla plastiga att jag knappt kan applicera dem.
 
Jag har använt många fransar från Sweed tidigare och några av mina favoritfransar är Rebecca & Fionas samarbete med Sweed. Men dessa.... de är verkligen så hårda att jag knappt kan få på dem och väl på så sticker de mig här och var. Jag har dock bara gett dem ett försök och de är alldeles för fina för att inte försöka igen.
 

Gunillaberg

 
Idag är det min mormors födelsedag och jag, mamma & mormor har spenderat förmiddagen på Gunillaberg. Ett väldigt spännande ställe en bit utanför jönköping. Tage Andersen, en dansk konstnär har gjort denna gård(?) till ett väldigt fint ställe med många annorlunda kreationer. Mysig start på dagen helt enkelt.
 
 
 
Visa fler inlägg