Shade + Light

Har haft denna skönheten hemma hos mig alldeles för länge utan att jag ens rört den. Köpte den när jag var i göteborg för ett bra tag sen och hade tankar på att jag skulle spela in en haul med denna och allt annat jag köpte då. Men nu har det dragit ut så mycket på tiden, så jag mååste testa den. Här är den iallafall; Shade + Light, från Kat von D.
 

Fredagens födelsedagsfirande

I fredags fyllde min älskade Wilma äntligen 18 år. Det firades såklart på alla möjliga sätt och avslutades med utgång. Trots att det var SÅ lite folk ute så hade iallafall jag hur kul som helst. Jag älskar dig tills jag dör Wilma. 
 
 

Im back in the game

Efter en lång paus som egentligen inte alls var planerad är jag nu tillbaka. Vet inte om det blev någon slags urladdning efter halloween, men ett uppehåll blev det. Tror inte att många av er förstår hur mycket arbete det låg bakom mina videos jag la upp under min halloweenvecka. Men det har varit skönt att få ett litet break från allting, men nu saknar jag detta för mycket. Så jag är tillbaka med lila skuggor på mina ögonlock och ska försöka komma tillbaka till en normal uppdatering nu igen.
 
 
Visa fler inlägg