Monsterpasset

Blev ett riktigt monsterpass igår. Var ju först, som jag skrev i tidigare inlägg, på ett nytt träningskoncept Barre move. Gillade det så himla mycket, potentiellt nytt favoritpass. Efter det så mötte jag upp Wilma och Louise och vi körde ben och mage i gymmet. Totalt blev det 3h på gymmet och jag var helt slut resten av dagen. Fixade nya nyårsnaglar på kvällen sen också, annars blev det inte mycket gjort.
 
  

Nya tights

Hej! Tänkte att jag skulle bryta av allt smink här för ett litet tag och visa mina nya, underbara, tights från reebook. Ska inviga dem idag när jag ska testa ett nytt träningskoncept på Nordic Wellness, som ännu bara är för personal. Ska bli spännande. Efter det kommer jag stanna på gymmet för lite ben och mage.
 
 

Kat von D beauty


En av många höjdpunkter på min resa var att få spana in Kat von D's kollektion som ännu inte finns i Sverige. Hade dock förväntat mig att det skulle finnas lite mer, men fick nöja mig med det som var. Den enda färgen som fanns kvar av läppstiften Studded Kiss var denna. Underage Red heter färgen och det är en superfin klarröd färg.
 
Visa fler inlägg