Sämsta gympasset ever

Var på gymmet tidigare idag men jag måste säga att det var inget att hänga i granen. Motivationen var 0 och likaså humöret. Därför blev det inte mycket gjort och inte heller så bra kvalite på grejerna som gjordes. Får helt enkelt ta nya tag imorgon och hoppas att det blir bättre. Nu står myskväll på schemat och jag & Markus kollar på fotbollen. Kram på er och hoppas att eran dag har varit bättre än min! :)
 

Glamglow - youthmud

En favorit
Råkade köpa fel när jag skulle köpa denna omtalade mask. Köpte masken som ska göra huden yngre, alltså inriktad till personer som är betydligt äldre än jag. Men trots att denna kanske inte är anpassd för min hudtyp så fullkomligt älskar jag den. Den känns skönt svalkande på ansiktet och när man tvättar av den är den skönt exfolierande. Gillar den som sagt jättemycket och jag ska definitivt köpa den som är anpassad till min hudtyp när jag användt slut på denna. I like

Blue sky

Tog bort mina gelenaglar igår och ni som haft gelenaglar vet hur mycket det sliter på naglarna. Jag klippte ner naglarna så mycket det gick så jag har små bebisnaglar nu. Målade naglarna i denna fina färgen från Isadora för att dölja mina numera fula naglar.
 
Visa fler inlägg