Detta blir en bra dag

Hejsanhejsan. Idag vaknade jag i god tid efter en riktigt bra nattssömn. Körde igenom min morgonträning och fixade frukost efter det. Idag blev det bananpannkakor med kvarg en macka & te till det - riktigt mums om ni frågar mig. Dagen idag ser inte så mycket annorlunda ut mot vad dagarna gjort nu den senaste tiden, så inget roligt direkt att skriva om hehe. Hare gött
 

En liten update

Hallå i stugan. Vet inte om jag behöver säga detta längre men sorry för den sega uppdateringen. Jag tänkte iallafall uppdatera er lite om läget. Om exakt 2 veckor så flyttar jag till min första egna lägenhet och då tänkte jag också ta tag i mitt liv lite.
De här 3 veckorna jag har varit borta hittils så har uppdateringen varit kass, och jag vet det, och ni vet det också. Men om det är någon tröst så har jag en massa roligt på gång, tack vare er hjälp som svarat på min enkät. Som jag har sagt så är min videokamera kvar i Jönköping, så några nya videos kommer tyvärr inte förens jag hämtat den (om 2 veckor då). Men jag har många videos planerade, bland annat svaren på frågestunden. Så alltså har ni ca 2 veckor på er om ni har några fler frågor ni vill ha besvarade. 
Denna veckan är det mest träning som gäller men också lite annat spännande som ni får reda på senare i veckan. Kram på er och hoppas att ni mår bra!
 
 
Visa fler inlägg