Dålig uppladdning

Kan nog vara sämsta uppladdningen någonsin till tävlingen. Så ja, med tanke på den dåliga träningen idag och denna kassa uppladdningen så tänker jag gå in i det med 0 förväntningar. Men ja .. har packat och fixat allting nu så det blir nog sängen snart. Puss och hoppas ni haft en bättre lördag än jag!

Min älskade brorImorse kom tiden då det var dags att säga hejdå till min bror. Han sitter nu på planet till Asien, start Thailand. Han är borta på obestämd tid, men han kommer hem innan min bal och student. Så ja, ni fattar att det är en lång tid han kommer vara borta. Kommer sakna dig bror, men vi ses snart!
 

I need to know if I can go all the way down and back again

Hemma från dagens träningar nu. Morgonpassen gick bra och vi är nästan klara med alla program. Singelträningen gick dock jättedåligt. Ska försöka vända det till något positivt och kämpa hårdare imorgon på tävlingen, men jag vet inte, känns rätt hopplöst. Showträningen efter det gick bra iallafall och ett till program är klart. Ska bara ta det lugnt och ladda upp idag, Markus kommer sen också, det blir en fin lördag ändå. Puss på er 
Visa fler inlägg