TORSDAG

Sov hos min älskling igår tills idag. Mys på hög nivå. Sen så åkte jag till skolan från honom, och dagen gick snabbt faktiskt, gjorde inte speciellt mycket idag. Lyssnade på lite redovisningar och började med matdagbok, wiho. Sen så mötte jag min babe på stan igen och han hängde med mig hem. Nu har han dock åkt igen för han ska träna. Så nu har jag duschat och börjat packa lite smått.
 
Imorgon bär det av till SM i göteborg. Trots att jag fortfarande är blåslagen och har väldigt ont så ska det funka ändå, bara att bita ihop. 
 

Min dag

Tjohoooo, ligger i min säng just nu. Har gjort det ända sen jag kom hem från skolan. Skolan idag var sjukt chill, hade endast en lektion, sen åkte vi iväg med juridik-klassen och gick på en rättegång, kul faktiskt. Sedan kom jag hem och landade i sängen, där jag somsagt fortfarande befinner mig. 
 
Får fortfarande inte träna fullt ut, så därför suger mina dagar, men så är det. Lite senare så ska mamma färga mitt hår, verkligen akut nu att jag blir av med min utväxt! Har även tänkt att boka klipptid någon gång i veckan och sedan också eventuellt en ansiktsbehandling, men det får vi kanske ta senare. Hare götttt
 
Visa fler inlägg