Reunion

Blev en sväng till ishallen innan. Måste varit den bästa möjliga avslutningen på 2012, att träffa mina gamla goingar igen var minst sagt underbart. Längesen vi stod på isen tillsammans. Det bjöds på många härliga skratt och det är något som definitivt ska göras igen!
 
Oldies

Hemma

Är nu hemma efter en liten mysig weekend i göteborg med min älskling. Riktigt mysigt har det varit. Känner mig dock lite sjuk nu, inte bra. Med tanke på att det är nyårsafton imorgon, men det ska nog bli lite festligheter ändå. Lite senare ikväll blir det att åka upp till kinnarps en sväng och träffa mina gamla godingar från team joy, fint blir det!
 

Mellandagarna

I tisdags var jag med Fanni, myste och gjorde ett misslyckat försök till att dygna, somnade vid 4 båda två. Onsdagen spenderades kort med Fanni innan släkten kom hit och Fanni åkte hem. Bled middag och grejer tillsammans med släkten.
På kvällen sen så åkte jag hem till min älskling och spenderade natten där idag. Sedan idag så blev det att åka hem tidigt då vi återigen fick gäster idag. Nu har jag varit en kortis ner på stan, fixat smågrejer bara. Nu ska jag fixa naglarna och bara chillla jao
 
Visa fler inlägg