Night after night

Väntar på att min älskling ska träna klart och komma till mig. Sjukt bra avslutning på en bra torsdag. Imorgon är det fredag och det gillas starkt. Vet inte riktigt hur helgens planer ser ut, men någonting säger mig att det kommer bli sjukt bra. Bara det att 5 månader närmar sig, wonderful
 

Fredag

Helloo.. Nu är första skolveckan avklarad, skönt, fast jag gick sent idag. Skulle slutat halv 4, men som tur var fick vi sluta rätt mke tidigare. Så har varit hemma ett tag nu. Har inget alls att göra nu, fram tills ikväll när jag ska till markus för en mysig kväll och natt. Sen imorgon ska han spela match, vet inte om jag ska kolla på den än eller inte, får se de.
Imorgon är det iallafall festligheter på schemat, ska hitta på något kul med mina tjejer, får se vad der blir, men det blir grymt!
 
Gammal bild i brist på annat

Gårdagen

Gårdagen var hur bra som helst. Skolan var ganska meningslös på dagen, vi var först i skolan och kollade på film, sen åkte vi och käkade på restaurang med klassen, fint. Sen åkte jag hem och markus kom till mig nån gång på eftermiddagen. Gav honom hans födelsedagspresent osv, sen åkte vi in till stan och jag bjöd honom på bio. Vi såg snabba cash II var riktigt bra faktiskt. Sen efter det åkte vi hem till mig och blev myspys.
Idag började vi med schemat, så träning stog först på tur, skönt faktiskt. Sen hade jag R&S och Psykologi, två ämen med två nya lärare, så det var bara chill, nu ska jag käka, ciao
 
Visa fler inlägg